BÖLÜM 2 – YAŞAMAK VE YAŞATMAK

Şinasi ve Derya çok kavga etmezlerdi. Ama arada tartışıyorlardı, her evlilikte ve ilişkide olduğu gibi. Ama çok uzun sürmezdi bu kavgalar. Bir keresinde, Neden çoraplarını bu çekmeceye koyuyorsun yeri diğer çekmece diye çıkışmıştı Derya. Şinasi, ne saçmalıyorsun sen ya yanlış koymuşuz işte diye geri çıkıştı. Uzunca süre bağırdılar birbirlerine. Bir an hafif bir gülümseme oldu Şinasi’nin yüzünde, bunu gören Derya başladı gülmeye. Biz niye kavga ediyorduk diye sordu Derya, Ne biliyim bende hatırlamıyorum dedi Şinasi. Birbirlerine sarılarak barıştılar. Bu kavganın ardından kalpleri hariç dudakları da birleşti, Şinasi ellerini ustaca kullanarak Derya’nın belinden başlayarak bütün vücudunu ele geçirdi. Üzerindeki kazağı bir hışımla çıkardı, aynı anda Derya da pijama altını çıkardı, Şinasi daha işlemin başında tamamıyla kurtulmuştu üzerindeki yüklerden, Derya’nın üzerinde kalan tek yük süt yeniydi, onu da sadece iki parmağını kullanarak çıkardı Şinasi. Bu konuda çok fazla pratik yaptığı ve ustası olduğu belliydi. Çok olmasa da hafif dolgun olan göğüsleri bir anda ortaya çıkmıştı Derya’nın. O şekilde yatağa düştüler, hem isteyerek hem istemeyerek. Sağ eli bir göğsünde diğer eli sevdiği kadının belindeydi. Ön sevişmenin bu kadar şehvetli oluşuna ilk defa şahit oluyorum daha doğrusu dinliyorum. Ama ön sevişmeden ötesi olmadı.
Gece yarısına yaklaşıyordu saat, dışarı çıkıp eğlenmeye gitmek için hazırdılar. Evden çıkıp gri Reno Fluence arabalarına bindiler. Aslında bu Şinasi’nin arabası, Derya’nın arabası Kırmızı İ30 du. Derya arabanı ben kullana bilir miyim diye sordu, Şinasi senindir diye anahtarı uzattı.
Aslında insanların özel hayatı beni hiç ilgilendirmiyor. Sizi de ilgilendirmiyordur kesin, eminim buna. Aramızda kalacak emin olun. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Bunları yazarken utanmıyorum çünkü çok ilgimi çekerek dinledim bu hikayeyi. Bence dünyadaki en önemli şey ne olursa olsun yaşamak ve yaşatmak. Ben yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum ama çevremi yaşatmak için çalışıyorum. O yüzden bu hikaye benim için önemli. Genel olarak bir anlam ifade etmese de gerçekler için önemli, bu nedenle de özel hayat mahremiyeti hikayede yer almıyor.
Arabayla yola çıkmışlardı hatta epey bir yol almışlardı. Ön sevişmeden öteye gidemedikleri olayı bitirmekte kararlı olan Şinasi karısının bacaklarında ellerini gezdirmeye başlamıştı. Derya bu duruma cevap vermiyor sadece araba sürüyordu. Yavaş yavaş ellerini içerilere doğru ilerletti. İç çamaşırının ucundan tutarak sıyırdı ve çıkardı. Bir anda sağa doğru düştü Derya. Bir anda manevra yaparak direksiyonu doğrultmaya çalıştı başaramadı. Şinasi kapıdan düşerek yuvarlanarak uzaklaştı. Derya’da ilerilerde arabayı çarparak durdura bildi. Aslında kendisi durdurmadı, kontrolünü kaybettiği için araba kendi kendine durdu.

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir